Artikel
Ny hovedbestyrelse klar
No image

Ny hovedbestyrelse klar

Ny hovedbestyrelse klar

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Tekst: Morten Jest • Foto: Mike Kollöffel

2 011 i GL sluttede med valget til foreningens hovedbestyrelse. To medlemmer, Lone Kalstrup og Burkhard Sievers fra henholdsvis liste I og III, genopstillede ikke. De blev erstattet af to yngre medlemmer, Anders Bugge Vestergaard, som blev valgt ind på liste I, samt Ulrik Lyng Vestergaard, der blev valgt ind på liste II.

Jeppe Kragelund var tidligere valgt ind for liste II, men stillede denne gang op for liste III. Han blev genvalgt ligesom resten af hovedbestyrelsen – dog med en undtagelse, nemlig repræsentanten for Det stående udvalg for ikke-fastansatte, der konstituerer sig særskilt. Det betød, at Lisbeth Vedel-Schmidt efter lodtrækning måtte vige pladsen for den blot 26-årige Sandie Langer Christensen. Så med i alt tre nye medlemmer af hovedbestyrelsen under og lige over de 30 år kan man konstatere, at generationsskiftet, der også ude på skolerne er godt i gang, er påbegyndt.

4. januar var der så konstitueringsmøde i den nye hovedbestyrelse. Gorm Leschly blev genvalgt som formand og træder dermed ind i sin syvende formandsperiode. Annette Nordstrøm Hansen fortsætter som 1.-næstformand, mens Sigrid Jørgensen afløser listefællen Søren Kogsbøll som 2.-næstformand.

Arbejdspladsudvalget får ny formand i form af Kasper Bøcher, uddannelsesudvalget i form af Lis Vivi Fonnesbæk, mens Ronald Karlsen repræsenterer kontinuitet op til OK 13 og fortsætter som formand for overenskomstudvalget.

Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater