Artikel
KL prøvede at stoppe Facebook-aktion – Michael Ziegler deltog i den
Michael Ziegler 5i12

KL prøvede at stoppe Facebook-aktion – Michael Ziegler deltog i den

En aktion med billeder af offentligt ansatte spredte sig på sociale medier i dag. KL havde forsøgt at stoppe den, men kommunernes chefforhandler Michael Ziegler deltog smilende.

Klokken fem minutter i 12 i dag begyndte de sociale medier at strømme over med billeder af offentligt ansatte. I hænderne stod de smilende ansatte med skilte med ordene En løsning for alle.

KL og kommunernes chefforhandler Michael Ziegler har nu sørget for, at aktionen har fået en ekstra krølle på halen. Tidligere i dag meldte KL ud, at aktionen, som i øvrigt var tænkt til at vare fem minutter, blev betragtet som en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse.

En lang række organisationer fik derfor travlt med at gøre opmærksom på, at medarbejderne ikke måtte nedlægge arbejde eller forlade arbejdspladsen, og at det i øvrigt var en god ide at tage billedet i frokostpausen.

Med andre ord, KL gjorde deres til at stikke en kæp i hjulet på den lille 5i12-aktion.

Derfor har flere offentligt ansatte nok også hygget sig over, at kommunernes chefforhandler, Michael Ziegler på Facebook, stod og smilede med en gruppe ansatte i Høje Taastrup Kommune på en græsplæne en times tid efter frokostpausen i den selvsamme 5i12-aktion.   

 

Flere gymnasielærere benyttede også frokostpausen til tage gruppebilleder med budskabet en løsning for alle.

Se flere billeder under #enløsningforalle på Facebook, Twitter og Instagram.

Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater