Artikel
Gymnasier til amerikansk valgfest
2012_11_06_Gymnasieskolen_Gefion_Gymnasium103 copy

Gymnasier til amerikansk valgfest

Gymnasier over hele landet fulgte præsidentvalget i nat.

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Four more years. Præsidentvalget har ikke gået ubemærket hen i Danmark. Også på gymnasierne har de taget del i valgfesten. Mange gymnasier havde flyttet dagsundervisningen til tirsdag nat. 

På Viborg Gymnasium havde elever med engelsk og samfundsfag på højt niveau planlagt en valgaften for de 400 elever, fortæller TV-Midtvest. Cheerleaders og cowboys var mødt op på det festpyntede gymnasium for at deltage i debatbattle, prøvevalg og følge tv-dækningen af præsidentvalget. 

På Svendborg Gymnasium var der ingen tvivl om vinderen. 97 procent af eleverne på den samfundsfaglige linje ville stemme på Barack Obama, skriver Fyns Stiftidende.

På Gefion Gymnasium har de arbejdet meget med amerikansk politik op til valget, fortalte lektor Steffen Knudsen til TV-Lorry. Emnet afsluttede de ved at følge det amerikanske valg på storskærme på skolen.
”Vi vil gerne lave et arrangement, som både er socialt og fagligt. Derfor har vi fået nogle gode oplægsholdere til at komme her, og så skal vi se valg hele natten,” sagde Steffen Knudsen. 

Præsidentvalg på gymnasier

Et udpluk af gymnasier med præsidentvalg-nat:
Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater