Artikel
Valg i GL
shutterstock_32735167

Valg i GL

Er du vikaransat eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte gymnasielærere.

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Det kan være svært at være vikar eller ledig. Derfor arbejder Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) også for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte eller ledige gymnasielærere. Det stående udvalg for ikke-fastansatte rådgiver GLs hovedbestyrelse om de ikke-fastansattes generelle arbejdsvilkår.
Flere af rådets medlemmer har fået fastansattelser. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter. Derfor afholder GL suppleringsvalg til rådet for de ikke-fastansatte dette efterår.
Som vikaransat eller ledig gymnasielærer kan man melde sig som kandidat frem til den 16.september. Man skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat/stiller-seddel findes på GLs hjemmeside
Hvis der ikke er fredsvalg, udsender GL stemmesedler til ikke-fastansatte lærere, der skal afgive deres stemmer til GL senest mandag den 15.oktober. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater