Tekst_
Malene Romme-Mølby
Video_
Shutterstock
På samme måde som skolerne er lukkede for en stund, lukker vi også ned for de daglige nyheder på gymnasieskolen.dk.
Redaktionen arbejder videre på historier til næste skoleår. Har du idéer til relevante temaer eller konkrete historier, vi bør se nærmere på, er du mere end velkommen til at skrive til os.
Som bekendt har gymnasieskolen.dk fået en makeover, som rummer flere digitale og visuelle muligheder, men som stadig har fokus på at fortælle de vigtigste historier for gymnasielærerne.
Som ved enhver relancering er der ting, der skal rettes til, og vi er nu i fuld sving med at rette de ting, der ikke fungerer optimalt, derfor håber vi på en vis forståelse, indtil vi er helt i mål. Vi modtager dog meget gerne feedback til det nye site.
Vi har længe haft et ønske om at skabe en digital platform, hvor gymnasielærere lettere kan debattere og videndele. Vi fortsætter med at have både debat- og blogindlæg fra lærere, derudover kan man kommentere på de enkelte artikler og indlæg.
Har du meget på hjerte om livet som gymnasielærer, og har du lyst til at dele dine erfaringer, udfordringer og glæder, så er du velkommen til at blive fast blogger på gymnasieskolen.dk.
Vi søger i øjeblikket flere gymnasielærere til at blogge fast på vores nyhedssite.
Læs mere her: Vil du blogge på Gymnasieskolen?
Har du ikke tid til at blogge fast, er du altid velkommen til at skrive et debatindlæg til gymnasieskolen.dk
Leder du efter læsestof til ferien, bringer vi herunder lidt til inspiration:
“Den mundtlige eksamen er baseret på et vakkelvornt system”
Gymnasieeleverne har svært ved at gennemskue, hvad der tæller til den mundtlige studentereksamen. Det viser en ny ph.d.-afhandling, som Julie Marie Isager har lavet. Og hun forstår godt eleverne. Læs interviewet med eksamensforskeren herunder (Tryk på billedet for at se artikler.)
Det er gymnasiet, der sikrer vores velfærdssamfund
De gymnasiale uddannelser er pressede, for politikerne vil have flere unge til at tage en erhvervsuddannelse. Gymnasierne og GL bør spille deres kort langt bedre, mener politisk kommentator og tidligere spindoktor Noa Redington.
“Den rødvinsplettede barndom har skabt snubletråde i mit voksenliv”
Katrine Quorning ved fra egne erfaringer, hvordan det påvirker et barn at vokse op med en forælder, der er alkoholiker. Hun har sagt sit job som gymnasielærer op for at forsøge at nedbryde tabuer om alkoholisme.
I de seneste numre har Gymnasieskolen desuden haft fokus på OK 21-samtalerne, stress og taxametersystemet.
Næste nyhedsbrev udkommer torsdag den 18. august, magasinet udkommer i uge 34.
Redaktionen ønsker gymnasielærerne en god sommer. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak for tips til historier og til at takke lærere, der har ladet os fortælle deres historier og dermed har bidraget til at belyse vigtige emner og problematikker.
Kommentar til artiklen
Eller opret med din email
Klik her, hvis du har glemt din adgangskode