Artikel
Bornholmske lærere opfordrer ledelsen til at gå
tommelfinger ned

Bornholmske lærere opfordrer ledelsen til at gå

I et åbent brev skriver lærere på Campus Bornholm, at de ikke længere har tillid til ledelsen. Reaktionen kommer, efter Ombudsmanden kritiserede ledelsen for fyring.

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Lærerne på Campus Bornholm har mistet tilliden til ledelsen.
I et åbent brev, som bringes i Bornholms Tidende i dag, skriver en enig lærergruppe på stx og hf på Campus Bornholm, at det er “svært at have tillid til” direktør Mads Kofod, formanden for bestyrelsen Jeppe Kofod og især næstformand Lars Goldschmidt.

Brevet er skrevet efter et GL-møde i går og kommer som en reaktion på Folketingets Ombudsmands kritik af afskedigelsen af lærer Søren Wilhjelm.

Læs: Ombudsmand kritiserer fyring af gymnasielærer

Søren Wilhjelm blev afskediget, efter han sidste år skrev til politikerne fra Folketingets Finansudvalg, hvor han kritiserede ledelsens håndtering af byggeriet af Campus Bornholm. Søren Wilhjelm opfordrede også Finansudvalget til at udskifte ledelsen, hvis udvalget besluttede at bevilge flere penge til byggeriet.

Den kritiske tone kostede Søren Wilhjelm jobbet.

Nu er det så hele lærergruppen fra stx- og hf-uddannelsen på Campus Bornholm, der i et fælles brev opfordrer ledelsen til at trække sig.

Lærerne skriver, at de er lettede over ombudsmandens afgørelse om “ledelsens forsøg på at begrænse de ansattes ytringsfrihed.”

Læs: Fyret lærer: “Jeg vidste, jeg ikke havde gjort noget galt.”

Præcisering tilføjet den 8. september 2016. Da det kun er stx- og hf-lærerne på Campus Bornholm, der her skrevet brevet. 
Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater