Artikel
Annette Nordstrøm Hansen bliver ny formand
Annettenordstrøm

Annette Nordstrøm Hansen bliver ny formand

Allerede inden stemmerne var talt op, havde Liste 1 og Liste 2 indgået en alliance. Annette Nordstrøm Hansen bliver ny formand for Gymnasieskolernes Lærerforening (GL).

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Liste 1 gik massivt frem ved dette års hovedbestyrelsesvalg, og allerede tidligere i dag stod det klart, at Annette Nordstrøm Hansen bliver ny formand for GL.

Normalt konstituerer hovedbestyrelsen sig først officielt i januar, men allerede kort efter at stemmerne var talt op, offentliggjorde Liste 1 og Liste 2 en konstitueringsaftale, som betyder, at Annette Nordstrøm Hansen bliver gymnasielærernes nye formand, mens Sigrid Jørgensen fra Liste 2 bliver ny 1. næstformand.  

”Vi er selvfølgelig glade for, at Liste 1 gik så meget frem. Jeg ser frem til et godt samarbejde med alle i hovedbestyrelsen,” siger Annette Nordstrøm Hansen.

Liste 1 gik fra fire mandater til seks mandater.

”Jeg tror, vi er gået frem, fordi vi har været kritiske over for OK 13-forløbet. Der har været brug for en ny ledelse og en ny politik,” siger Annette Nordstrøm Hansen, som mener, at første prioritet for den nye hovedbestyrelse bliver medlemmernes arbejdsvilkår.

Hun glæder sig også over, at stemmeprocenten blev højere end sidste gang, og at der blev valgt flere nye unge kandidater ind i hovedbestyrelsen.

Den nye hovedbestyrelse begynder arbejdet i januar.

”Medlemmerne ønsker en ny politik, og vi skal til januar blive enige om nye visioner for det kommende arbejde,” siger den nyvalgte formand. 

Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater