Artikel
GL ændrer beslutning om fysisk møde 
Virtuelt rep

GL ændrer beslutning om fysisk møde 

På grund af udbredelsen af COVID-19 skal tillidsrepræsentanterne ikke samles til det årlige repræsentantskabsmøde i København.

Gymnasielærernes tillidsrepræsentanter skal alligevel ikke møde op til det årlige repræsentantskabsmøde i København senere på måneden. Gymnasieskolernes Lærerforenings (GL) hovedbestyrelse besluttede nemlig forleden, at mødet skal afholdes virtuelt. Dermed ændrede hovedbestyrelsen den beslutning, som den traf for tre uger siden, hvor man fastholdt at afholde det planlagte repræsentantskabsmøde fysisk, men dog i en forkortet og mere COVID-19-sikret måde.

Beslutningen gav dengang anledning til en del debat blandt tillidsrepræsentanter, der frygtede, at mødet ville udvikle sig til et superspreder-event.

Læs: Utrygge tillidsrepræsentanter frygter superspreder-event

Men i en tid, hvor corona-virussen ofte sætter dagsordenen, har GL’s politiske ledelse valgt at ændre beslutningen. Det betyder, at de knap 300 tillidsrepræsentanter slipper for at rejse på kryds og tværs gennem Danmark, men i stedet skal sidde klar ved computeren den 23. november i tidsrummet 10.15-18.

På programmet er faste punkter som blandt andet GL’s årsberetning og budget samt en orientering om de kommende overenskomstforhandlinger. Derudover er børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) og den tidligere formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, inviteret til at holde tale for GL’s tillidsvalgte.

Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater