Artikel
“Fint tilbud – men har vi et A- og et B-hold?”
image

“Fint tilbud – men har vi et A- og et B-hold?”

Denne artikel er hentet fra arkiv og er ikke optimeret til det nye design.

Ane Justesen, TR på VUC Nordjylland, Hjørring

“Vi har en enkelt løst ansat, som ikke får noget ud af GL’s ellers fine tilbud. Det giver jo lidt stof til eftertanke omkring, hvorvidt vi stadigvæk har et A- og B-hold i GL. Når skolerne er ude og melde, at de ikke har nogen afskedigelser, så siger de jo underforstået, at de ikke har afskediget nogen af de fastansatte. De ikke-fastansatte bliver ikke nævnt i det her. Det bliver nogle gange fremlagt som en succes, at det kun er dem, der bliver opsagt. Det, synes jeg, er dybt problematisk.

Det er trist, at der bliver sagt til unge mennesker, der har læst på universitetet, fordi de gerne vil være gymnasielærere, at de bare skal finde et andet arbejde.

Jeg synes, at det er et fint tilbud, og der er mange gode muligheder – også for de løst ansatte – til kurser og så videre. Jeg ved også godt, at hvis man skulle smøre det tyndt ud til alle, så ville der være meget færre penge til alle. Jeg kan godt regne, det er jeg med på, men der er stadigvæk nogle medlemmer, som bliver overset. Der tænker jeg bare: Er du mere medlem, når du er fastansat?”

Kommentar til artiklen

Skriv et svar

Anbefalede stofområder
Anbefalede emner

Artikler

Meninger

Anmeldelser

Ingen resultater