Undervisere til HHX - SCU Skanderborg

Vi har igen i år et flot optag på vores uddannelser på SCU, og vi søger derfor undervisere til HHX.

Vi søger til følgende fag:

Erhvervsjura

Afsætning

Din baggrund
Du skal have de relevante, faglige kvalifikationer, og der kræves en relevant kandidatuddannelse for at undervise på de gymnasiale uddannelser. Ansættelsen kan være som årsvikariat eller fastansættelse alt efter kombinationen af fag.

Du ønsker virkelig at arbejde med unge – og formår at formidle din faglige viden til den målgruppe, du nu står overfor. Vi forventer samtidig, at du er fleksibel, ansvarlig, nærværende, nytænkende og innovativ.

Vi tilbyder
Til gengæld kan vi tilbyde et godt samarbejde med kolleger og ledelse, der brænder for at give vores elever den bedst mulige uddannelse, pædagogisk og faglig sparring og masser af energi.

Du kommer til en arbejdsplads, hvor der også er fokus på det gode arbejdsmiljø. I forbindelse med den seneste MTU/APV skriver Aspekt R&D: ”MTU/APV på SCU kommer ud med et usædvanligt positivt resultat. Institutionen har opnået et arbejdsmiljø med tilhørende medarbejdertrivsel, som ligger i skalaens absolutte top.” – Og det vil vi blive ved med, så ønsker du at bidrage til at levere de bedste uddannelser og et rigtig godt arbejdsmiljø, kan du ved spørgsmål kontakte:

Rektor for HHX Hanne Jordansen Bjerregaard, på hjb@scu.dk eller mobil 2098 3360.

Ansættelse sker efter gældende regler og vil være med start pr. 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt. Vi planlægger at holde samtaler løbende.

Søg jobbet