Underviser til Science Talenter i Astra

Science Talenter søger en underviser, der vil være med til at uddanne, udfordre og motivere talentfulde elever. Vi tilbyder en afvekslende hverdag, fremragende faciliteter samt aktive og engagerede kolleger.

Vil du:

• Undervise talentfulde og motiverede elever på campforløb i Sorø?
  • Udvikle forløb med det nyeste tekniske udstyr?
  • Videregive faglig begejstring og faglig indsigt?
  • Støtte op om rekrutteringen til naturvidenskabelige uddannelser?
  • Gøre en forskel for unge mennesker?

Har du:

• Undervisningserfaring med elever i gymnasier og grundskole (udskoling)?
  • En relevant uddannelse (f.eks. cand.scient eller ingeniør)?
  • Faglighed inden for kemi eller biokemi samt mindst et andet naturvidenskabeligt fag?
  • Erfaring med nye didaktiske og pædagogiske undervisningstilgange?
  • Gerne erfaring med arbejde med talentfulde børn og unge.

Vi tilbyder:

• En afvekslende og berigende hverdag med plads til personligt initiativ
  • Stort ansvar og stor frihed
  • Nørdede kolleger, der brænder for hver deres felt inden for naturvidenskab

Du skal være indstillet på at overnatte i forbindelse med camps ca. 25 gange årligt. Desuden forventer vi, at du er interesseret i at arbejde på tværs af faglighederne inden for naturvidenskab, samtidig med at du brænder for dine fag.

Løn- og ansættelsesforhold

Jobbet er en fuldtidsstilling, men nedsat tid er en mulighed, hvis du selv ønsker det. Du vil referere til teamleder Mie Berggreen Høj og indgå i et team af engagerede undervisere. Dit arbejdssted vil være i Sorø, og der vil desuden være enkelte møder på Astras kontor i København eller andre steder i landet.

Stillingens løn‐ og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst for statens område inkl. pension.

Astra er det nationale naturfagscenter i Danmark. Astra har fokus på at styrke undervisningen i de naturvidenskabelige fag til gavn for hele samfundet

Science Talenter er en del af Astra og holder til på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø. Her gennemfører vi camps for elever i alderen 12-20 inden for et væld af forskellige naturvidenskabelige temaer. Derudover besøger vi gymnasier og grundskoler, afholder temadage og efteruddannelse for lærere og undervisere, og vi samarbejder med virksomheder og universiteter om at begejstre og udfordre unge talenter.

Send din ansøgning via opslaget på https://astra.dk/job

Ansøgningsfristen er 15. april 2020, og samtaler finder sted d. 23.4. Stillingen ønskes besat pr. 1. august.

Vi gør opmærksom på, at ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Dorte Salomonsen

dsa@astra.dk