Uddannelsesleder til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby, der har ca. 700 elever, søger en uddannelsesleder med tiltrædelse 1. august 2021.

Uddannelsesleder til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen – er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1400 elever. Vi har en klar kvalitetsdagsorden, som kræver et stærkt lederskab – vil du være en del af det?

Du træder ind i en ledergruppe, der i fælleskab har ansvaret for at lede nogle meget engagerede medarbejdere, der hver dag med professionalisme, kreativitet og engagement arbejder på at flytte den enkelte elev længst muligt og medvirke til at de lykkes i livet.

Opgaver

Som uddannelsesleder arbejder du på grundlag af TECs ledelsesmodel og grundforståelse. Du skal kunne balancere mellem ledelse af opgaver og drift, ledelse af relationer og ledelse af strategi og forandringer. Og så skal du have lyst til at arbejde ud fra et helhedssyn og bidrage til et effektivt og værdiskabende samspil om ledelsesopgaven.

På HCØ Lyngby vil du også skulle varetage enkelte undervisningsopgaver for at være tæt på kerneopgaven. I ledergruppen lægger vi vægt på en god stemning i dagligdagen og på at hjælpe hinanden med at lykkes med ledelsesopgaven. Det er således altafgørende, at du er teamplayer, og at du har lyst til at kaste dig over mange – og forskelligartede - opgaver.

Den 1. januar 2022 tager vi vores nye gymnasium i Lyngby i brug. Du vil sammen med ledelsesteamet skulle planlægge flytningen og understøtte den løbende dialog med underviserne om, hvordan vi videreudvikler undervisningen i et nyt samspil mellem arkitektur og pædagogik.

Vi forventer at du:

har en kandidatuddannelse og undervisningskompetence i et eller flere gymnasiefag

har stor pædagogisk og didaktisk indsigt

kan prioritere og effektivisere driftsopgaver og skabe tid og rum til at spille ind på de større dagsordener

har en naturlig imødekommenhed og autoritet

arbejder struktureret – og er god til at organisere

har en god dømmekraft

er en stærk kommunikator – såvel mundtligt som skriftligt

har ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse; eller lyst til - og evner for - ledelse

synes, at gymnasieelever er noget af det mest interessante, man kan beskæftige sig med

Ansættelsesvilkår

Du ansættes på individuelle vilkår i overensstemmelse med reglerne om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse.

Ansættelse pr. 1. august 2021.

Du ansættes på TEC med tjenestested på gymnasiet i Lyngby.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

TEC ønsker en sund arbejdsplads. Derfor indfører vi røgfri arbejdstid fra 31. juli 2021.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos rektor Lars Viborg Jørgensen (25 45 34 40) eller uddannelsesleder Louise Holte (25 45 30 90).

Ansøgning

Send ansøgning, cv, detaljerede eksamensbeviser, pædagogikumbevis og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 31. maj 2021

Vi forventer at afholde 1. samtale den 3. juni og 2. samtale den 11. juni 2021.  Inden 2. samtale foretages test.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om H.C. Ørsted Gymnasiet og TEC på www.tec.dk.

TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har fem forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et htx-gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Søg jobbet