Uddannelsesleder HHX

GENOPSLAG - Køge Handelsskole søger til vores handelsgymnasium en engageret og dedikeret uddannelsesleder, som har fokus på faglighed og pædagogik.

Motiveres du af at medvirke til et tæt og anerkendende samspil i hverdagen, bidrage ind i det overordnede ledelsesansvar for den pædagogiske udvikling, drøftelser om principper, og vil du bidrage til skabe klarhed om retning, strategi og planlægning i god kombination med drift og administrative opgaver?

Som en del af din ansættelse skal du være synlig for medarbejdere og elever i dagligdagen, ligesom du skal være stærk i din viden om gymnasiepædagogik og de fagligheder, der dyrkes på studieretningerne på vores handelsgymnasium.

Vi forventer at du har

• pædagogisk og faglig undervisningskompetence på HHX
  • dokumenteret, praktisk ledererfaring
  • en formel lederuddannelse eller er indstillet på at tage den

Vi tilbyder

• et udfordrende job i en rummelig organisation, som er præget af professionalisme, nysgerrighed og kreativitet i vores syn på udvikling og samarbejde i vores netværk
  • muligheden for at blive en del af en skole i god udvikling, med en meget engageret medarbejderstab

Hvem er vi?
Køge Handelsgymnasium indbefatter 70 lærere samt en ungdomsadministration.

Ledelsen består af en uddannelsesrektor, der forestår det strategiske og økonomiske overblik samt deltagelse i Køge Handelsskoles generelle forretning, og en udviklingschef med større nærhed til dagligdagens læring.

Vores organisation er baseret på tillid, respekt for mangfoldigheden samt anerkendende ledelse, hvor vi vægter klarhed og kvalitet højt.

I forbindelse med en omorganisering på vores handelsgymnasium, har vi ønsket at omfordele ledelsesressourcerne i afdelingen ved at ansætte en uddannelsesleder.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er torsdag, den 13. august 2020 klokken 12.00.
Vi forventer at afvikle personlige samtaler i uge 34, 2020 med et mål om at besætte stillingen pr. 1. oktober 2020.

Hør mere
For yderligere information omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Uddannelsesrektor Hans Severinsen på mobil: 41 31 55 68 / Udviklingschef Mette Bahn Bertram på mobil: 29 24 03 87.

Køge Handelsskole benytter elektronisk rekruttering, og du skal derfor sende din ansøgning med CV, kopi af uddannelsesbeviser samt relevant dokumentation via vores hjemmeside (http://khs.dk/om-khs/ledige-jobs/).

På Køge Handelsskole ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser udelukkende på kvalifikationer og kompetencer.

Om Køge Handelsskole
Tak fordi du viser interesse for vores virksomhed.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at præsentere Køge Handelsskole (KHS) for dig, så du får et indblik i kerneforretningen, kulturen og værdierne på dit – måske - næste karrieretrin.

Læs om os på dette link:

Søg jobbet