Roskilde Handelsskole søger stedfortræder for uddannelseschefen

Vi ønsker at styrke den daglige pædagogiske ledelse og udvikling på Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole og søger derfor en visionær leder, som kan indgå i afdelingens ledelse.

Vi arbejder med den fortsatte implementering af gymnasiereformen og udvikling af et innovativt læringsmiljø så vi kan bidrage til, at vores elever er bedst muligt rustet til deres videre forløb i uddannelse eller i job i en verden, der udvikler sig i rivende hastighed.

Som stedfortræder for uddannelseschefen bliver dine primære opgaver, udover den daglige ledelse af cirka 30 lærere og 4-5 studieretningsteams, at stå i spidsen for en række udviklingsopgaver og dermed ruste Handelsgymnasiet til fremtiden.

Der vil derfor være fokus på personaleledelse og den daglige pædagogiske udvikling.

Vi lægger vægt på, at du:

Har erfaring med pædagogisk ledelse og udvikling

Er en synlig leder, der har mod og vilje til at gå forrest og sætte retning

Har undervisningserfaring i mindst et gymnasiefag

Er tydelig og præcis i din kommunikation

Er udadvendt, empatisk, god til relationer og har humoristisk sans

Har gode samarbejdsevner og kan agere i et konstruktivt samarbejde med alle funktioner på skolen

Aktuel ledelseserfaring er et krav for at komme i betragtning til stillingen.

Om os

Handelsgymnasiet på Roskilde Handelsskole er et dynamisk og pædagogisk velfunderet handelsgymnasium med gode muligheder for fortsat udvikling. Vi sætter eleverne og elevernes læring i centrum, og det understøttes med nye pædagogiske, didaktiske og digitale udviklingstiltag og –projekter.

Vi udbyder et bredt spekter af studieretninger, hvoraf mange er præget af et internationalt fokus. Vores samarbejdspartnere findes således både lokalt, regionalt og globalt.

Ledelsen på Handelsgymnasiet består pt af en uddannelseschef og to pædagogiske uddannelsesledere, som sammen varetager den daglige ledelse af cirka 90 undervisere og cirka 1100 gymnasieelever.

Handelsgymnasiet udgør sammen med de øvrige afdelinger på Roskilde Handelsskole en familievenlig og fleksibel arbejdsplads med engagerede kolleger og elever. Tonen er præget af respekt, dialogen er åben og ærlig.

Tiltrædelse

1. november 2021

Ansøgningsfrist

24. september 2021. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning, cv og relevant dokumentation sendes samlet i ét dokument til uddannelsesleder@rhs.dk.

Alle interesserede ansøgere med den rette profil opfordres til at søge uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den pågældende organisation.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte skolens direktør Jørgen Sloth på telefon 4081 3508 eller uddannelseschef på Handelsgymnasiet Anne Kirstine Frandsen på telefon 8852 3230 for at høre mere om stillingen.

Søg jobbet