REKTOR til VUC Vest

"Vi skaber rammerne for livslang læring i en åben og mangfoldig skole for unge og voksne"

Det kræver ledelse, rigtig god ledelse

Ledelse i uddannelsessektoren har altid været en af de vigtigste og sværeste ledelsesopgaver i vores samfund. De overordnede samfundsmæssige rammevilkår for uddannelsesverdenen er generelt omskiftelige - for VUC’erne ikke mindst. Måske har ledelse af en VUC-institution aldrig været vigtigere end nu?

Har du det rette mindset og den rette karakter til at prøve kræfter med at lede i en sådan samfundsmæssig vigtig og menneskeligt meningsfuld kontekst? Så læs videre her.

VUC Vest har et robust udgangspunkt og ståsted for fremtiden. De fysiske rammer; bygningerne og undervisningsfacilliterne, økonomien er god, den sociale kapital er mærkbar – det høje tillidsniveau og det gode samarbejdsklima er fremtrædende.

VUC Vest står i flere betydninger ved en korsvej. Den generelt gode trivsel opleves i nogen grad at være under pres. Det overvejes, ”hvordan vi kommer videre” og skaber et stærkt comeback efter de hårde år med tilbagegang; reduktion i aktivitetsniveau, elevtal og medarbejdere. Der er således – også med rektorskiftet - en god og nødvendig anledning til, at der etableres processer, der sætter en (ny?) fælles og meningsfuld retning for skolen. En strategi, der internt og eksternt med styrke og gennemslag kommunikerer hvem vi er, hvad vi kan og hvad vi vil.

Stillingen repræsenterer som sådan en meget attraktiv – givende og krævende – ledelsesudfordring. Let bliver det ikke, for forventningerne fra bestyrelsen og organisationen er høje. Til gengæld tilbydes du en helt særlig mulighed for at udvikle dig selv og dit lederskab sammen med institutionen og dine kollegaer. Du møder engagerede og topmotiverede medarbejdere, tilfredse kursister og en kompetent bestyrelse. Med det store ansvar følger muligheden for at stå i spidsen for, hvorhen og hvordan institutionen skal udvikle sig.

Har du allerede prøvet - og fundet ud af, at du trives i ledelsesrollen i et meget omskifteligt uddannelsesmiljø med engagerede kompetente og nu og da krævende medarbejdere, der stiller store krav til deres egen faglige indsats, og som forventer god og ordentlig ledelse - så kan denne stilling som leder af en veldrevet og ambitiøs uddannelsesinstitution måske være noget for dig. Du vil møde en uformel og pragmatisk kultur, der er løsnings- og handlingsorienteret og som vil noget med arbejdet med kursisterne/eleverne. Der er ambitioner og en vilje til at gøre det endnu bedre for kursisterne og erhvervs­livet.

Du kan læse meget mere om VUC Vest på www.vucvest.dk og om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat. https://www.mercuriurval.com/CompanyImages/Documents/Anne%20Marie/NOTAT_...

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urvals hjemmeside.

Ansøgningsfristen udløber den 4. oktober 2021, kl. 10.00

Søg jobbet