Ny portal på Inter­nettet giver stress­ramte nye mulig­heder

Ny portal på Inter­nettet giver stress­ramte nye mulig­heder

35.000 danskere er hver eneste dag sygemeldte på grund af stress. Alligevel er stress en sygdom, som omgivelserne har svært ved at forholde sig til.
Det vil www.stresstalk.dk gøre noget ved, og den vil rumme stort set alt faktuelt, der er værd at vide om stress, ligesom den vil være et døgnåbent mødested, hvor brugerne kan få kontakt til andre stressramte. Det vil være i form af online mødesteder, blogs, opslagstavler, debatfora og andre muligheder, der alle handler om at sætte fokus på fællesskab og netværk.

Stresstalk.dk er i øvrigt ikke kun for personer, der er hårdt ramt af stress. Portalen henvender sig også til personer, der frygter, at de er på vej ned i stressens »sorte hul«, eller for dem, der er kommet ud i lyset igen - og som for alt i verden ikke vil rammes af stress igen.

Blandt mulighederne på stresstalk.dk findes også en ny og anderledes stress­test samt en omfattende brevkasse, hvor man kan stille spørgsmål til professionelle behandlere.

En stor del af stresstalk.dk er gratis, mens der også er lukkede medlemsområder, hvor det koster et medlemsgebyr at blive tilmeldt. Læs mere på www.stresstalk.dk