IT-Underviser

Underviser i informatik og programmering i handelsgymnasiet og teknisk gymnasium

IT-UNDERVISER

Din profil – ideelt set

Du har en relevant kandidatgrad og også gerne erhvervs- og undervisningserfaring. Du brænder for at lære fra dig og er god til at formidle, og du elsker at arbejde med unge mennesker i et uhøjtideligt studiemiljø.

Dine muligheder

Hos os kan du opleve fordelene ved at være et mindre sted; et tæt samarbejde med gode kolle-ger, et godt kendskab til dine elever og mulighed for at være med til at sætte præg på den pædagogiske og øvrige udvikling.

Ansættelse
Tiltrædelse 1. november 2020. Ansættelse iht. gældende regler.

Ansøgning

Er du interesseret, bedes du omgående sende din ansøgning til box@eggrindsted.dk.

Yderligere information
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til direktør Jesper Dahlmann eller uddannelseschef Ole Jensen

Erhvervsgymnasiet Grindsted er et merkantilt gymnasium, et teknisk gymnasium og en merkantil erhvervsskole, som ligger i Grindsted i Billund Kommune med store og spændende virksomheder som fx LEGO, DuPont, LEGOLAND, Lalandia og Billund Airport inden for rækkevidde. Vi er en af drivkræfterne i Campus Grindsted, som er et samarbejde mellem ungdomsuddannelserne i Billund Kommune, der udfolder sig i et attraktivt campusmiljø, hvor også kommunens idræts- og kulturcenter MAGION med centrale biblioteksfaciliteter indgår.

Søg jobbet