Du er her
Nyhed
|
07. nov 2012

Gymnasier til amerikansk valgfest

Gefion Gymnasium fulgte præsident-valget

Foto: 
Gymnasier over hele landet fulgte præsidentvalget i nat.
Af: Malene Romme-Mølby

Four more years. Præsidentvalget har ikke gået ubemærket hen i Danmark. Også på gymnasierne har de taget del i valgfesten. Mange gymnasier havde flyttet dagsundervisningen til tirsdag nat. 

På Viborg Gymnasium havde elever med engelsk og samfundsfag på højt niveau planlagt en valgaften for de 400 elever, fortæller TV-Midtvest. Cheerleaders og cowboys var mødt op på det festpyntede gymnasium for at deltage i debatbattle, prøvevalg og følge tv-dækningen af præsidentvalget. 

På Svendborg Gymnasium var der ingen tvivl om vinderen. 97 procent af eleverne på den samfundsfaglige linje ville stemme på Barack Obama, skriver Fyns Stiftidende.

På Gefion Gymnasium har de arbejdet meget med amerikansk politik op til valget, fortalte lektor Steffen Knudsen til TV-Lorry. Emnet afsluttede de ved at følge det amerikanske valg på storskærme på skolen.
”Vi vil gerne lave et arrangement, som både er socialt og fagligt. Derfor har vi fået nogle gode oplægsholdere til at komme her, og så skal vi se valg hele natten,” sagde Steffen Knudsen. 

Kommentarer

0
You must have Javascript enabled to use this form.