Gymnasielærere søges til EUC Syd - Sønderborg.

Til teknisk gymnasium (htx) og International Baccalaureate (IB) Sønderborg søger vi undervisere indenfor fagene engelsk, kommunikation/it, kemi og biologi. (Undervisningen på IB foregår udelukkende på engelsk)

Gymnasielærere søges

Teknisk Gymnasium Sønderjylland er en del af EUC Syd med afdelinger i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder. Vi er sammenlagt 50 undervisere og 500 elever og udbyder, som det eneste gymnasium i Danmark, både tekniske studentereksamen og International Baccalaureate.

Krav til ansøger

Ministeriet stiller som krav, at du har en relevant kandidatgrad inden for de fag, du underviser i - læs mere herom på undervisningsministeriets hjemmeside.

Derudover forventer vi, at du:

Har undervisningskompetence i både kemi og biologi eller både engelsk og kommunikation/it.

Har interesse i at uddanne og danne unge mennesker.

Har kompetence til og ønske om at undervise tværfagligt og projektorganiseret.

Har et positivt syn på dit arbejde og dine kolleger og har lyst til at blive en del af en engageret og kreativ lærergruppe.

besidder engelskkundskaber på højt niveau, både i tale og skrift.

Tiltrædelse

Stillingerne ønskes besat pr. 1. august 2021.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

Skriftlig ansøgning med dokumentation for faglige kvalifikationer (udspecificeret eksamensbevis) sendes elektronisk via www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd.
Ansøgningsfrist: Senest den 1. maj 2021.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til rektor Peter Frost Brodersen, 51 31 47 69, pebr@eucsyd.dk

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingerne.

EUC Syd er en af Danmarks større tekniske skoler med en omsætning på ca. 227 mio. kr. og 310 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, IB og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

Søg jobbet