Engineer the Future søger uddannelseskonsulent

Engineer the Future søger uddannelseskonsulent med stærke projektlederkompetencer og erfaring på gymnasieområdet

 

Vil du være med til at øge elevers motivation og interesse for naturvidenskab og teknologi i gymnasiet? Og bidrage til at flere unge kan se sig selv som ingeniør, IT- eller naturvidenskabelig kandidat?

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Vores mission er at øge antallet af unge, der tager en teknologisk eller naturvidenskabelig uddannelse og samtidig øge børn og unges naturvidenskabelige og teknologiske dannelse.

Vi arbejder med tre signaturaktiviteter: programmet Engineering i skolen og gymnasiet, som gennem engineering-metoden udvikler naturfagsundervisningen og undervisernes kompetencer i grundskolen og på gymnasiet. Skolebesøgsordningen Book en ekspert, der sender kommunikationstrænede eksperter på besøg i grundskolen og på gymnasiet. Branding og studievalg med fokus på bl.a. nationale kampagner og karrierelæring.

 

Uddannelseskonsulent til gymnasieprojekter

Vi søger en fagligt dygtig uddannelseskonsulent med stærke projektlederkompetencer til at lede nogle af vores eksisterende projekter til gymnasiet. Derudover skal du bidrage til videreudvikling og implementering af vores kommende nationale program Engineering i gymnasiet. Det vil ske i samarbejde med dygtige kolleger i Engineer the Future, undervisere og eksterne samarbejdspartnere.

Det er afgørende for os, at der kan findes finansiering til vores projekter (både eksisterende og nye satsninger), og derfor kommer udarbejdelse af fondsansøgninger til at fylde en del og blive afgørende for hvilke indsatser, vi i sidste ende kan realisere.

Vi arbejder for at:

Øge gymnasieelevernes motivation og interesse for naturfag gennem fx undervisningsforløb, events og rollemodeller på besøg i undervisningen.

 

Øge antallet af unge som kan se sig selv på en naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse gennem fx karrierelæringsaktiviteter og studievalgskampagner.

 

Den rette kandidat:

Er en erfaren projektleder, der med sikker hånd kan drive udviklingsprocesser

Har opdateret viden/erfaring om undervisning i matematik eller naturvidenskabsfagene i gymnasiet.

Har erfaring med udvikling af undervisningsmidler og/eller naturvidenskabelige events. 

Har et stort netværk i undervisningsverdenen med fokus på gymnasieområdet.

Har erfaring med og er god til at skrive fondsansøgninger eller lignende.

Har lyst til at arbejde i et humørfyldt team, hvor vi hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere.

Derudover kan det være et plus hvis:

Du har arbejdet med unges studievalg og/eller karrierelæring i gymnasiet.

Du har erfaring fra organisationer, der ligner Engineer the Future.

 

Om stillingen
Du vil komme til at indgå i et velfungerende og dedikeret team med høj faglighed, som skal udvikle nye projekter og indsatser samt optimere på eksisterende i en organisation, hvor både opgaver og dagligdag er omskiftelig.

Vi er et engageret sekretariat, som består af ca.12 ansatte. Sekretariatet har til huse i Ingeniørforeningens (IDA) lokaler på Kalvebod Brygge i København. Vi samarbejder på tværs af landet med en række faggrupper og partnere på uddannelsesområdet og i erhvervslivet.  

Vi slår stillingen op uden ansøgningsfrist, men vi håber på at have fundet den rette til stillingen til ansættelse fra senest d.1. oktober 2021. Kandidater kan løbende blive indkaldt til samtaler. Vi besætter først stillingen, når vi står med den rette kandidat.

Du vil have opgaver på tværs af organisationen, men refererer til gruppeleder Marie Langskov.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst i huset. Søg stillingen via dette link.

I forbindelse med en eventuel ansættelsessamtale vil du blive stillet en mindre case. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Marie Langskov på tlf. 51307566 eller marie@engineerthefuture.dk.

 

Du kan læse mere om Engineer the Future på http://engineerthefuture.dk, på Facebook, Linkedin og på twitter.

Søg jobbet