Det Blå Gymnasium søger underviser til Matematik

For dig, der brænder for at have med unge mennesker at gøre og lære dem matematik.

 

Om jobbet

Som underviser er din primære opgave at planlægge og gennemføre undervisning på HHX og søsteruddannelsen EUX i såvel Matematik som i tværfaglige forløb, hvor Matematik indgår. Alle elever har matematik på B-niveau. Matematik på A-niveau findes som studieretningsfag og valgfag.

Som underviser har du en vigtig rolle ift. skolens vision om at være et fagligt og socialt attraktivt gymnasium for eleverne.

Dine nærmeste samarbejdspartnere er dine fagkolleger, som du sparrer og samarbejder med om udvikling af faget, og dine klassers øvrige undervisere, som du samarbejder med om klassens trivsel og udvikling. Derudover er der et bredt samarbejde på tværs af skolen om bl.a. tværlige forløb og sociale aktiviteter.

Du samarbejder desuden med Sønderborgs mange virksomheder om cases, besøg og gæstelærere.

Krav til ansøger

Ministeriet stiller krav om, at du har de universitetsfag/uddannelser, som er relevante for de fag, du underviser i - klik her for vejledende oversigt over hvilke universitetsfag/uddannelser, der matcher hvilke gymnasiefag.                                                                                                                                                                                              https://www.uvm.dk/-/media/filer/uvm/udd/gym/pdf20/maj/200519-vejledende-oversigt-over-gymnasiefag-og-universitetsfag-ua.pdf  Vi vurderer, om du - uddannelsesmæssigt - lever op til kravene i de fag, som du ønsker at undervise i, når vi modtager din ansøgning.

Det er desuden vigtigt, at du vil unge mennesker, og at du har lyst til udvikling og samarbejde med de andre undervisere og skolens øvrige medarbejdere.

Du behøver ikke at have gennemført pædagogikum endnu, men det vil i så fald være en del af din ansættelse hos os, at du gør dette.

Vi tilbyder

egen moderne arbejdsstation og det nyeste IT-udstyr i klasselokalerne

lækker mad i kantinen

højt til loftet og godt humør i frokoststuen

velbesøgte og festlige sociale sammenkomster

en mangfoldig arbejdsplads med kolleger i alle aldre

en veldreven skolen med god økonomi

Om Det Blå Gymnasium

Det Blå Gymnasium er en del af Business College Syd og er en uddannelsesinstitution, som altid er i udvikling med nye spændende tiltag. Vi har en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur, hvor alle snakker med alle. Vi har til huse i en velholdt, smuk, arkitekttegnet bygning. Vi er ca. 40 undervisere. Læs mere om Det Blå Gymnasium her https://www.blaagym.dk/  Vi ligger i Sønderborg - hvis ikke du kender byen, så læs mere her https://sonderborg.dk/wp-content/uploads/2020/10/Flyt-til-Soenderborg-brochure.pdf 

Formalia

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Dorthe Milling Stjernholm dms@bcsyd.dk/29 33 85 28.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til job@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er 1. juni 2022. Vi læser dog løbende ansøgninger og indkalder til samtale. Tiltrædelse er senest 3. august.

Søg jobbet