Det Blå Gymnasium søger underviser i afsætning/virksomhedsøkonomi til HHX

Det Blå Gymnasium søger en underviser med undervisningskompetence til HHX indenfor afsætning og virksomhedsøkonomi til en stilling på fuld tid pr. 1.august 2020.

Hvis du

• er faglig dygtig og kan formidle og udvikle dine fag i samspil med andre fag
  • har let til smil og vil vores herlige elever
  • lægger vægt på varierende undervisnings- og læringsformer
  • har lyst til at bidrage til et spændende skolemiljø og profilering af din studieretning
  • er en hjælpsom kollega, der vil teamsamarbejdet

- så er det dig, vi venter på!

Du skal have lyst til aktivt at arbejde i et dynamisk pædagogisk miljø med gode kolleger, hvor team-baseret udvikling og kvalitet er i centrum. Vi har fokus på områder som internationalisering, iværksæt-teri og innovation. Vi har et særligt HHX-Forum for nye undervisere, hvor I sammen med skolens
ledelse kan dele og samle pædagogiske erfaringer og drøfte aktuelle opgaver og forløb.

For at have undervisningskompetence på HHX skal du have en kandidatuddannelse med afsætning og erhvervs-/virksomhedsøkonomi eller tilsvarende. Eller måske er du ved at færdiggøre din uddannelse.

Generelt er det et plus, hvis du kan undervise i flere fag, har erhvervserfaring og har pædagogikum. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

På skolens hjemmeside kan du læse mere om skolens dagligdag.

Send snarest din ansøgning pr. mail. Ansøgningen stiles til forstander Bettina Mogensen, og sendes med relevante bilag digitalt til adressen bm@vardehs.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Alle uanset køn, alder, race, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering og national, social eller etnisk oprindelse opfordres til at søge den ledige stilling.

Vi har ca. 400 elever og ca. 50 engagerede medarbejdere, som arbejder med ungdomsuddannelserne HHX og EUD/EUX, ligesom skolen udbyder forskellige efter- og videreuddannelseskurser. Skolen er en del af Campus Varde - et spændende uddannelsesmiljø og fællesskab for over 1100 elever og 140 ansatte.

Søg jobbet