Det Blå Gymnasium i Sønderborg søger undervisere til flere fag

De primære opgaver er at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisning. Arbejdet vil være enkeltfag såvel som tværfagligt, og du vil indgå i fag - og projektgrupper.

Det Blå Gymnasium i Sønderborg søger undervisere til flere fag

På Det Blå Gymnasium i Sønderborg oplever vi stigende aktivitet, og derfor søger vi undervisere i Afsætning, Engelsk, Erhvervsjura, Informatik, Innovation, International økonomi, Matematik, Samfundsfag, Tysk og Virksomhedsøkonomi – evt. i kombination med et af vores øvrige fag.

Om jobbet

De primære opgaver er at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisning. Arbejdet vil være enkeltfagligt såvel som tværfagligt, og du vil indgå i fag- og projektgrupper. Der er undervisning både på gymnasiet og EUX.

Som underviser har du en vigtig rolle ift. skolens vision om at være et fagligt og socialt attraktivt gymnasium for eleverne.

Krav til ansøger

Ministeriet stiller krav om, at du har en kandidatgrad, som er relevant for det fag, du underviser i - læs mere herom på undervisningsministeriets hjemmeside.

Derudover er det en fordel, hvis:

Du har flere års erfaring med undervisning

Du har relevant erhvervserfaring i det fag, du underviser i (de merkantile fag)

Du har gennemført pædagogikum

Skriv i din ansøgning, hvordan du lever op til disse krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil.

Om Det Blå Gymnasium

Det Blå Gymnasium er en skole som altid er i udvikling med nye spændende tiltag. Vi har en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur, hvor alle snakker med alle. Vi har til huse i en velholdt, smuk, arkitekttegnet bygning og moderne arbejdsstationer og undervisningslokaler. Det Blå Gymnasium er en del af Business College Syd, som du kan læse mere om her. Vi er ca. 35 undervisere.

Formalia

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Der er tale om fuldtidsstillinger.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Dorthe Milling Stjernholm dms@bcsyd.dk/73 42 55 55.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til job@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er 26. april 2021 med ansættelse pr 1. august 2021.

Søg jobbet