Årsvikariat i dansk og engelsk til Vejle Tekniske Gymnasium

Har du lyst til at undervise engagerede unge, som brænder for naturvidenskab, teknologi og kommunikation - er du måske vores nye kollega, som kan få din faglige viden til at brænde igennem hos unge på gymnasieniveau?

Jobbet

Du bliver en del af et spændende, innovativt miljø på et teknisk/naturvidenskabeligt gymnasium, hvor samspillet mellem teori og praktik er essensen i undervisningen.

Ansøgerprofil

Du skal have en uddannelse, som giver undervisningskompetence i dansk og engelsk i gymnasiet.

Vi forventer selvfølgelig også, at du kan se dig selv i ovenstående – og vi foretrækker, at du har erfaring med at undervise, men det er ikke et krav.

It er integreret i alle fag, så vi forventer, at du har et godt kendskab til området.

På gymnasiet arbejder vi sammen i teams med pædagogik, fagligt og tværfagligt arbejde som omdrejningspunkt. Du skal selvfølgelig have lyst til at gå aktivt og engageret ind i teamarbejdet og være parat til at komme med ny inspiration til undervisningen.

Ansættelse

Stillingen er tidsbegrænset til perioden 1. august 2021 til 30. juni 2022 og er på deltid, 30 timer pr. uge. Ansættelse, løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten.

Send din ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/så vi har den senest søndag den 16. maj 2021. Vejle Tekniske Gymnasium er en del af Syddansk Erhvervsskole. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 20. Tiltrædelse den 1. august 2021.

Kontakt rektor Jørgen Lassen på telefon 6020 7502.

Læs mere om Vejle Tekniske Gymnasium på www.vtg.dk

Søg jobbet