Eva Borchorst Mejnertz

2. november 2015 af Eva Borchorst Mejnertz

Der er voldsomme besparelser på vej i vores sektor. Ja, faktisk er de allerede undervejs, og man skal nok være ualmindelig distræt for ikke at have bemærket skriften på væggen. Politikerne vil have flere igennem for færre penge. Nu.

Læs mere
27. juni 2014 af Eva Borchorst Mejnertz

Mejlgade suser forbi, tankerne tordner derudaf og lige pludselig hører jeg en stemme:

Læs mere
17. december 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

Verden har stået på den anden ende her til morgen. Ungerne var ikke tilfredse med, at mor skulle på arbejde, og derfor blev jeg også lidt forsinket. Lidt forhutlet åbner jeg derfor døren til klasseværelset og vælter ind foran tavlen, hvor jeg kaster min taske på en stol. Retter lidt på tøjet og kigger op.

Læs mere
12. august 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

Krilleren i maven melder sig, men allerede ses Facebook-opdateringer om tids(spilde)registreringssystemet.

Læs mere
8. maj 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

D. 8. maj står i samfundsinnovationens tegn. 1500 elever fra 25 gymnasier landet over har nemlig deltaget i SamfCup, som nu kulminerer med den afgørende finale på Christiansborg.

Læs mere
8. april 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

Kort fortalt, er vi rigtig gode til at uddanne elever og studerende i Danmark. Vi er rigtig gode til at uddanne kritisk tænkende og selvstændige individer. Fokus er at træne til kritisk analytisk tænkning, og med det lykkes det meget godt. Hvad er så problemet? Problemet er netop det, at vi uddanner de unge til at se problemer og udfordringer, men ikke til at løse dem. Handlingsperspektivet mangler nemlig helt eller delvist på langt de fleste uddannelser.

Læs mere
25. februar 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

Den stærke kaffe og kollegernes pep-tal har nogle gange været helt nødvendige for at klare de hårde perioder.

Læs mere
20. februar 2013 af Eva Borchorst Mejnertz

Problemet er, at selvom jobbet som underviser på sin vis er fleksibelt, er det også meget ufleksibelt, når det kommer til sygdom og lærerfravær, skriver gymnasielærer Eva Borchorst Mejnertz.

Læs mere