Christian Wilde Langballe

17. marts 2014 af Christian Wilde Langballe

Det er ret fascinerende, hvordan man hvert år hører historier om, at SRP-censorer bedømmer opgaverne radikalt anderledes end de to vejledere. Det forekommer heldigvis forholdsvis sjældent, men det sker alligevel hvert år. Bizarre vurderinger, hvor vejlederne er enige om, at opgaven ligger til 12, og censor så spiller ud med et lille 02-tal?

Læs mere
28. november 2013 af Christian Wilde Langballe

SRP-tanker: Gør vi eleverne en bjørnetjeneste, når vi på varter dem op og ikke lader dem mærke konsekvenserne af deres manglende forberedelse?

Læs mere
5. september 2013 af Christian Wilde Langballe

Det er ikke altid, at det er muligt at sætte en finger på, hvorfor succesmaterialet ikke bliver modtaget lige så godt i en anden klasse. Men man kan prøve at gribe i egen barm og se på, hvordan ens relation til den pågældende klasse er.

Læs mere
12. august 2013 af Christian Wilde Langballe

Jeg får den hvert år. Den der forventningsfulde følelse man kan få, når man ved, at man snart skal møde en masse nye mennesker og igang med et nyt skoleår.

Læs mere

Eksamenstiden nærmer sig med hastige skridt. Eleverne trænger til ferie. 3.g’erne trænger til at komme ud i det pulveriserende virkelige liv og er som følge af denne trang tæt på umulige at motivere til noget som helst. Majvejret har vist sig fra sin solrige side lige præcist længe nok til, at de efterfølgende regnfulde dage føles ekstra demotiverende.

Læs mere
23. april 2013 af Christian Wilde Langballe

Med så selvkørende pædagogikumkandidater har vejledningen i høj grad haft karakter af sparring mellem ligemænd/kvinder.

Læs mere
17. april 2013 af

I disse dage kæmper de lock-out-ramte folkeskolelærere en ulige kamp mod en offentlig arbejdsgiver, som i den grad er stålsat på at tryne alle i undervisningssektoren, koste hvad det vil.

Læs mere
20. marts 2013 af Christian Wilde Langballe

De kunstneriske fag på B-niveau er under pres.

Læs mere
27. februar 2013 af Christian Wilde Langballe

Gymnasielærer Christian Wilde Langballe blogger om respekten for gymnasielærernes arbejde.

Læs mere
11. februar 2013 af Christian Wilde Langballe

På syv år er jeg gået fra at være famlende nybegynder til at høre til blandt den mest erfarne halvdel af lærerværelset.

Læs mere
6. februar 2013 af Christian Wilde Langballe

Mon ikke en hel del kolleger derude i det ganske danske land føler sig en kende ført bag lyset af vores nuværende regering?

Læs mere