Anne-Sophie Søgaard Møller

Hver onsdag møder elever fra Handelsgymnasiet ZBC i Næstved op til to timers frivilligt kursus i kreativ skrivning. På skriveværkstedet finder eleverne ro fra dagens travlhed og karakterjagt.

Læs mere

Et trygt miljø i klassen er afgørende for, at eleverne vil sige noget i timerne, siger Sara Krogh. Det forsøger hun at vænne sine elever til lige fra første dag.

Læs mere

En god tillidsrepræsentant skal repræsentere forskellige synspunkter og være talerør for alle. Det mener tre lærere.

Læs mere

Mange gymnasielærere går på deltid for at få livet til at hænge bedre sammen. Det betyder dog færre penge, når de bliver gamle.

Læs mere

Gymnasielærer Mette Hosbond Kristensen har valgt deltid for at prioritere mere tid med familien.

Læs mere
27. februar 2017 af Anne-Sophie Søgaard Møller

For mange gymnasielærere kan det være svært at forene familielivet med et fuldtidsarbejde. Derfor går især mange kvinder på deltid.

Læs mere
21. februar 2017 af Anne-Sophie Søgaard Møller

Mange gymnasielærere vælger at arbejde på nedsat tid, fordi arbejdspresset er for stort. Det viser en ny undersøgelse fra GL.

Læs mere
13. februar 2017 af Anne-Sophie Søgaard Møller

Selvom karakterkrav til gymnasiet endnu ikke er trådt i kraft, kan de på nogle folkeskoler allerede mærke et øget pres - dog mest fra forældrene.

Læs mere
9. februar 2017 af Anne-Sophie Søgaard Møller

At være nyuddannet gymnasielærer var en stor omvæltning for Tine Høeg. I hendes debutroman Nye rejsende har hun brugt de erfaringer som inspiration.

Læs mere
3. februar 2017 af Anne-Sophie Søgaard Møller

Med simple midler kan "de stille elever" hjælpes. Mette Louise Graah Rasmussen underviser andre lærere i, hvordan man får stille elever til at sige noget.

Læs mere