Nu vender de udviklingen på Langkaer Gymnasium
9. december 2016 af Johan Rasmussen

Langkaer Gymnasium glæder sig over dispensationen til ny fordeling af tosprogede elever. Høje-Taastrup Gymnasium kan dog ikke bruge den til meget.

Politisk kovending: Minister åbner for ny fordeling af tosprogede elever
8. december 2016 af Johan Rasmussen

Nu får gymnasier med mange tosprogede elever alligevel en mulighed for at gøre noget ved udfordringen til næste skoleår.

Undervisningsminister udskyder fordeling af tosprogede elever
6. december 2016 af Johan Rasmussen

Oppositionen er skuffet over, at undervisningsminister Merete Riisager udskyder nye regler for fordeling af tosprogede elever.

Uenighed om lokale studieretninger
6. december 2016 af Tina Rasmussen

GL kritiserer Undervisningsministeriets stramme kurs, når det gælder lokale studieretninger. Rektorernes formand ser derimod ingen problemer.

GL: Gymnasiers vokseværk må ikke blive andres død
5. december 2016 af Johan Rasmussen

Udvidelsen af populære gymnasier kan dræne andre skoler for elever, mener GL og flere rektorer.

Kun syv gymnasier må lave lokal studieretning
2. december 2016 af Tina Rasmussen

54 gymnasier har netop fået nej fra Undervisningsministeriet til at udbyde en lokal studieretning. Flere ledere kritiserer nu den stramme kurs.

Opråb fra Høje-Taastrup: Skævdelingen af elever skal stoppe nu
1. december 2016 af Johan Rasmussen

Det frie skolevalg skævvrider gymnasierne fuldstændig, mener to lærere på Høje-Taastrup Gymnasium. Grib ind nu, før det er for sent, lyder bønnen til politikerne.

Lærerduo i Ordrup: Vi udnytter hinandens styrker
30. november 2016 af Tina Rasmussen

Fysiklærerne Eva Spliid og Susanne Andersen har et tæt samarbejde. De finder på nye faglige forløb sammen og lytter til hinandens problemer. Det gør mange lærere, viser ny undersøgelse.