Nyheder

Nyhed
Dårligt indeklima på gymnasier
6. oktober 2015 af Andreas Rasmussen

På mange af landets gymnasier er der problemer med dårligt indeklima, kulde og træk. Samtidig opbevares kemikalier ulovligt. Overset problemstilling, mener Gymnasieskolernes Lærerforening.

Nyhed
Åbne grupperum påvirker undervisningen
5. oktober 2015 af Josef Muhamad

På Ørestad Gymnasium har man flere åbne grupperum end traditionelle klasselokaler. Det har givet udfordringer til gymnasiets lærere og har konsekvenser for kvaliteten af undervisningen.

Nyhed
Ny aftale: Stx mister endnu flere millioner - hhx får dog flere
2. oktober 2015 af Johan Rasmussen

De almene gymnasier og VUC skal afgive et trecifret millionbeløb for at finansiere erhvervsuddannelsesreformen. Til gengæld modtager hhx flere penge.

Interview
Ny TR: Jeg har indstillet mig på at få nogle hak i tuden
1. oktober 2015 af Tina Rasmussen

Op- og nedture. Una Eriksens første tid som tillidsrepræsentant på Kolding Gymnasium har budt på begge dele. Det sværeste har været de situationer, hvor hun har involveret ledelsen for at hjælpe... more

Nyhed
Forældreinvolvering og nudging begrænser druk
30. september 2015 af Berit Sandberg Jarmin

Hvad skal der til for at begrænse gymnasieelevers druk? På Birkerød Gymnasium har de med hjælp fra Rudersdal kommune arbejdet på sagen fra forskellige vinkler i de senere år, og det har skabt... more

Nyhed
Finanslovsforslag: 240 millioner kroner færre til gymnasierne til næste år
29. september 2015 af Johan Rasmussen

Regeringen vil som forventet spare på uddannelse, viser finanslovsforslaget. Læs om nogle af konsekvenserne af besparelserne her.

Nyhed
Grønne elever sparer på energien – og pengene
29. september 2015 af Helle Lindberg

På Espergærde Gymnasium og HF har frivillige elever og læreres engagement ikke blot resulteret i en mere miljøvenlig skole, men også sorte tal på bundlinjen.

Interview
Minister afviser kvalitetsproblemer på eux
28. september 2015 af Tina Rasmussen

Selvom næsten halvdelen af eux-lærerne i ny undersøgelse kritiserer uddannelsens faglige niveau, mener undervisningsminister Ellen Trane Nørby ikke, at eleverne kan for lidt.

Sider