Fem bud: Sådan kan nedskæringerne forandre skolerne
12. februar 2016 af Johan Rasmussen

En ting er sikkert, vi kan ikke bare fortsætte med at løse de samme opgaver og arbejde på den samme måde, mener fem lærerrepræsentanter.

Nu skal de kigge efter job uden for gymnasiet
11. februar 2016 af Johan Rasmussen

Tre unge vikarer, som alle drømte om at blive gymnasielærer, erkender nu, at de på kort tid er kommet meget langt bag i jobkøen.

Her er GL’s nye tilbud til afskedigede
10. februar 2016 af Carl Juul Nielsen

GL har tilpasset en række tilbud til afskedigede medlemmers nye virkelighed.

Jobkrise: GL støtter ledige væk fra sektoren
9. februar 2016 af Johan Rasmussen

Situationen med afskedigelser er nu så alvorlig, at GL blandt flere nye tilbud giver økonomisk støtte til ledige for at finde et job uden for sektoren.

Tillidsrepræsentanter klemmes i dobbeltrolle
8. februar 2016 af Andreas Rasmussen

Når gymnasierne skal spare, skal tillidsrepræsentanten både hjælpe ledelsen og sine kolleger. Derfor havner de let som en lus mellem to negle, fortæller erhvervspsykolog.

Elever om snyd: Vi mangler digital dannelse
5. februar 2016 af Carl Juul Nielsen

Ifølge formanden for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Veronica Arhensbøll Schultz, kan manglende akademisk baggrund også være årsag til snyd i gymnasiet.

Undervisningsministeren fralægger sig ethvert ansvar, mener SF's uddannelsesordfører Jacob Mark
SF: Ministeren fralægger sig ansvar
4. februar 2016 af Morten Jest

SF’s uddannelses- og undervisningsordfører Jacob Mark frygter, at nedskæringerne på gymnasieområdet vil gå ud over kvaliteten. Men ministeren vil ikke gribe ind i selvejet og ledernes... more

Færre unge er gymnasiernes næste store problem
3. februar 2016 af Johan Rasmussen

I mange dele af landet presses gymnasierne både af nedskæringer og af nedgangen i antallet af unge. I København bliver der dog langt flere unge.