24-timers eksamen forsvinder i historie
23. maj 2017 af Johan Rasmussen

Eleverne har stadig 24 timers forberedelse til eksamen i blandt andet samfundsfag, men det er slut nu i historie.

Nu kan du se de nye læreplaner
23. maj 2017 af Malene Romme-Mølby

Lærere har trippet på skolerne for at finde ud af, hvordan næste års undervisning skal planlægges. Men nu er læreplanerne endelig færdige.

Ekspert: Læringsmål modarbejder god undervisning
22. maj 2017 af Malene Romme-Mølby

Pædagogisk filosof Brian Degn Mårtensson revsede den nuværende uddannelsespolitik, da han talte til GL's gå-hjem-møder.

Nyt nummer af Gymnasieskolen med tema om 7-trinsskalaen
22. maj 2017 af Malene Romme-Mølby

7-trinsskalaen, OK 18-krav og interview med astrofysiker Anja Cetti Andersen er nogle af emnerne, som du kan fordybe dig i i majmåneds nummer af Gymnasieskolen.

Staten må til lommerne
22. maj 2017 af Morten Jest

Nok er nok. Arbejdstagerorganisationerne er generelt enige om, at arbejdsgiver må lægge stilen om til de kommende overenskomstforhandlinger.
Det afspejles også i GL’s netop vedtagne OK 18-... more

Kronik
At være gymnasielærer er også et socialt ansvar
22. maj 2017 af