Nyheder

Nyhed
Fransklærere: Sprogfag bliver hårdt ramt af besparelser
1. december 2015 af Malene Romme-Mølby

De små franskhold kan meget vel stå for skud, når skolerne tvinges til at spare. Det frygter Fransklærerforeningen, der har sendt et nødråb til Folketingets politikere.

Nyhed
TR: Lærerne frygter for fremtiden
30. november 2015 af Tina Rasmussen

Nedskæringerne fylder lige nu det hele for Una Eriksen, der er ny TR på Kolding Gymnasium. Sammen med lærere og ledelse skal hun finde ud af, hvor skolen skal spare til næste år.

Nyhed
Gymnasieelever hjælper med integrationen
27. november 2015 af Berit Sandberg Jarmin

En eftermiddag om ugen hjælper elever fra Allerød Gymnasium unge flygtninge med deres lektier. "Vi har ressourcerne til at hjælpe med integrationen," siger rektor Kirsten Schiellerup, der har... more

Nyhed
20 procent flere kursister per lærer
26. november 2015 af Johan Rasmussen

Det bliver et eksperiment. Sådan siger lærer på Københavns VUC Søren Ocansey om udsigten til at undervise markant flere fjernundervisningskursister på den samme tid.

Nyhed
Ny rapport: Overvej adgangsprøve til matematik B
25. november 2015 af Tina Rasmussen

Man bør overveje, om en prøve i 1.g skal udelukke visse elever fra matematik på B-niveau, lyder det i ny rapport. Matematiklærernes formand er skeptisk.

Nyhed
GL har det bedst i fornuftsægteskab med Akademikerne
24. november 2015 af Johan Rasmussen

Der er flere fordele end ulemper ved at være en del af hovedorganisationen Akademikerne. Det var der bred enighed om på GL's repræsentantskabsmøde.

Nyhed
Elever: Nedskæringer giver os mindre tid med lærerne
23. november 2015 af Tina Rasmussen

Mindre feedback og undervisningsdifferentiering. Det bliver konsekvenserne af nedskæringerne på de gymnasiale uddannelser, frygter elevorganisationerne.

Nyhed
"Nedskæringer er løftebrud af værste skuffe"
23. november 2015 af Johan Rasmussen

Regeringen lover gode uddannelser til alle unge og skærer samtidig ned på de samme uddannelser. Formand for GL Annette Nordstrøm Hansen langede ud efter Christiansborg på repræsentantskabsmødet.... more

Sider