Debatindlæg

Nedskæringer og forringelser

fre, 07/04/2017 - 09:44

Hvad betyder nedskæringer og forringelser i overenskomsten for den daglige undervisning?

1.a, fysik C, 2011:
"Godmorgen. Jeg håber, I havde en god ekskursion. Dagens emne er lyd. Jeg har opstillet en række forsøgsstationer, som I skal gå rundt til i grupper. Grupperne er sammensat på baggrund af jeres svar i den interaktive quiz, der var lektien til i dag. Jeres individuelle rolle i grupperne ses her. Ved hver forsøgsstation ligger en vejledning med uddybende spørgsmål. Jeg har lavet hints til besvarelse af spørgsmålene bag på vejledningerne. Jeg kommer rundt til alle grupper, men sørg endelig for at fange mig, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp undervejs. Vi slutter af med en opsummering og en kort evaluering af dagens aktivitet."

1.a, fysik C, 2017:
"Godmorgen. I dag starter vi på emnet lyd. Først vil jeg gennemgå lidt på tavlen, og så skal I regne nogle opgaver. Mens I regner, finder jeg udstyr til et demonstrationsforsøg, som jeg viser til sidst."

1.a, fysik C, 2023:
"I dag skal I læse teorien om lyd på side 21-26. Find sammen i nogle grupper, så I kan snakke om teorien. I må gerne gå i kantinen. Hvis der er noget, I ikke forstår, så spørg en anden gruppe eller søg på Youtube. Man kan være heldig at finde et videoklip, hvor det er forklaret. Hvis I virkelig har brug for mig, så kom ind i klassen. Jeg sidder ved katederet og retter 2.m's afleveringer."

Danni Pedersen
Odense Katedralskole

Tilføj kommentar

Brugeroplysninger
Email-adressen vises ikke på sitet, men gør det muligt for os at kontakte forfatteren.
Kommentér uden forsinkelse.
Brug Facebook
log ind eller registrer
dig her.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.