Markedsplads

I den gamle bydel, 2.sal, 40 m2 med altan, soveplads til 4 voksne eller småbørnsfamilie Fuldt udstyret køkken. Gå-afstand til alt.

Ledig udenfor - og i visse perioder i sommersæson.

Nærmere beskrivelse, billeder, tidspunkter og priser sendes pr email.

Kontakt Info

nice2511@gmail.com

mbl. 22 18 38 58

Rækkehus sælges,15 km. syd for Granada, fuldt møbleret : stue med køkken, badeværelse og 2 værelser. 2 terrasser. Pris : 500.000 kr. Skiterrænnet i Sierra Nevada og kysten nås på 1 time. 2 golfbaner i nærheden. Indhent flere oplysninger og billeder :

International Summer Language Camp på Carleton University, Ottawa. Destination Canada er opstået som internationalt lærerinitiativ. Fællesflyvning m/ledsager juli 2017. Hver sommer deltager 250-300 børn og unge fra hele verden. Har du børn/børnebørn mellem 10 og 17 og vil vide mere?

Perinaldo ligger 1 times bilkørsel fra Nice lufthavn. Stilhed, bjergluft, skøn lejlighed med udsigt til Middelhavet fra 2 sydvendte terrasser.
Lejlighed på 50 m2, køkken, vaskemaskine, soveværelse, toilet, stue, sovesofa, spisebord, kamin. Billige flybilletter til Nice. Pris 2 voksne pr. uge: 325 Euro,.

50 m2 1-værelses lejlighed. 500 m fra Østerport Station. Parkering i gården. For GL-medlemmer: 450 kr pr nat, minimum 4 nætter. 3000 kr pr uge.

I kurbyen Vernet-les-Bains udlejer vi vores sommerhus 'Nostra-Casa' med egen have og den mest fantastiske bjergudsigt.
Huset har 3 soveværelser, TV stue, udestue, moderne køkken og stor altan. 60 km til middelhavet. Priser fra 2.900 kr. til 5.900 kr. pr. uge

2-værelses lejligheder, hhv. 30 & 40 m2, med 4 sovepladser; Midtbyen, 200m til stranden, tæt på blomstermarked og byparken.
Inkl. el- og vandforbrug, slutrengøring, sengelinned/håndklæder. Gratis brug af Wi-Fi, fælles computer, printer fax, samt vaskemaskine. Mere info sendes pr. e-mail.

Lyst sommerhus på 75 m2. 3 soveværelser (8 sovepladser). Nyt køkken-alrum, nyt badeværelse og 80 m2 syd-østvendt træterrasse. Uge 25 - 32 ledige. 4500/6000 for 1 - 4/5 - 8 personer alt incl. TV, Internet.

Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner per blad, som indbetales på bladets bankkonto i Lån og Spar 0400 – 402 059 4042 - Husk at angive navn.
  • Indeholder annoncen mere end 40 ord, vil den blive forkortet til bladet.
  • Opret selv en annonce her,  og send en mail til gymnasieskolen@gl.org, hvor du fortæller om, hvornår og hvor meget du har indbetalt, og hvilke blade du ønsker annoncen i.
  • Se deadlines her