Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner, som indbetales på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264 - Husk at angive navn.
  • Opret selv en annonce her, eller mail annoncen til gymnasieskolen@gl.org. Hvis du selv opretter annoncen og ønsker den i flere blade, skal du skrive i en mail til gymnasieskolen@gl.org, hvor mange annoncer du har betalt for.
  • Se deadlines her

Læser til læser, regler og kontaktmail

Ikke-erhvervsmæssige annoncer samt salg af lejligheder, huse og grunde. Max. 40 ord plus overskrift. Teksten indtastes her på siden eller kan evt. sendes pr. e-mail til gymnasieskolen@gl.org.
Betalingen kr. 150,- incl. moms (indsat på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264) skal være på redaktionen senest dagen før deadline. (Se deadline)

Lys og rolig 2-værelses lejlighed med lækker swimmingpool og grillområde beliggende i hjertet af bydelen Palermo udlejes af dansk par. Pris pr. måned 1150 USD/ pr. uge 425 USD Kontakt: rygemarie@hotmail.com www.lejlighedibuenosaires.dk

Skønt bjælkehus i naturskønt område udlejes i sommerperioden. Udsigt over Begtrup Vig. Børnevenligt med gynger, sandkasse og klatrestativ. 6 personer. Ledigt i skoleferiens uge 27, 31 og 32. Desuden ledigt udenfor skoleferien til nedsat pris. 3900 kr/uge i inkl. forbrug i skoleferien. Se mere på www.bahnweb.dk.

Nyistandsat ugenert ældre sommerhus, soveplads til 3v+2b på stor plantagegrund nær børnevenlig sandstrand og fugleområde.
Aktiviteter: minigolf, koncerter, bio, cykelture, mm. Huset er ikke-ryger og hund ikke tilladt.
Bus fra Høje-Taastrup. Uge 22-35, 2000-3000kr/uge med flerugerabat.

75 m2 nyrenoveret, 6 personer i 3*3/4 senge samt 2 i db. seng i anneks. Vaske- og opvaskemaskine. WIFI.
250 m til børnevenlig sandstrand og i gå eller cykelafstand til naturskønne Enebærodde, Odense Fjord og Hoffmandsgave.

4000 kr/uge.

Hyggeligt sommerhus i Liseleje udlejes i uge 26, 27 & 31.
200 m til strand og skov. Velegnet til en børnefamilie; stor have, træhus, lejrbål & gynger. 3 værelser.
Pris pr. uge 4000,- plus el.

Charmerende byggeforeningshus til leje i uge 28, 29, 30, 31 6 sengepladser og have Nær ved Centrum, Carlsberg, Søndermarken, friluftsbad, S-tog, legeplads Pris: 4000 pr. uge Tlf. 23259535

Casa della Sirenetta er et karakteristisk gammelt byhus i ”centro storico”, på en lille piazza uden biltrafik. Lille tagterrasse, bjergudsigt, ½ times kørsel til Adriaterhavet, indbyder til fordybelse og kulturoplevelser, 4-5 pers. 7 nætter, all inclusive: 3.300, hele året. www.sirenetta.dk

Nyd påsken eller sommeren i dejligt træhus tæt på skov, børnevenlige strande og hyggeligt ferieby-miljø. Den prægtige natur i de høje bakker omkring Sejrøbugten og på det fredede Ordrup Næs skal opleves. 110m2, max 5 personer.