Markedsplads

Lækkert, lille sommerhus v/ Lynæs med fri udsigt over Isefjorden. 5 pers. 2.500 kr. http://klinten.webbyen.dk/
Juletur til København Stor lejlighed 15. min. fra centrum fra 13.12 -27.12. 2 soveværelsert, køkken al-rum, stue og 20 km2 glasoverdækket terrasse. Svømmebassin og fitnessrum i bebyggelsen. 2.800 kr pr. uge.

Hus med have og udsigt over Middelhavet lejes ud på ugebasis. Information om huset kan findes på www.andalusien.dk. Huset er ledigt i efterårsferien og lejes her ud for 2800 kr/uge. Hertil kommer lidt til forbrug, slutrengøring og Internet.

Lille, charmerende sommerhus. Stille og ensomt beliggende i fredet område mellem Stenløse og Slangerup i Nordsjælland på 2 tld. skovdækket naturgrund med udsigt til Roskilde. Huset er ikke moderne, men har brændeovn, el, pejs og toilet/brus. 3700 kr. pr. måned

Centralt beliggende i mindre gade i  spændende kvarter.To metrostop fra Ramblaen, 15 min. gang fra badestrand.
3 værelser, 4 sovepladser. Fra 2600 ugl. for to. (optaget uge 42)

Hyggelig 2-værelses lejlighed med plads til maksimalt 6 overnattende gæster udlejes i Berlin, Prenzlauer Berg.
Pris: fra 500 kr. per overnatning (min 2) + evt. rengøring og sengelinned.

Lejlighed i det historiske centrum i Lucca i skønne Toscana. Tæt ved Middelhavet, bjerge, Firenze, Pisa m.m.
Perfekt til 2 voksne, men også til en familie med et par småbørn.

Berlin, Prenzlauerberg

Skøn 2 værelseslejlighed med altan udlejes weekender, og hele uger.
Lejligheden ligger i et spændende, roligt og hyggeligt kvarter.
Velegnet til 4 voksne og 2 børn.

Fantastisk ferielejlighed midt i Athen (Plaka) med panoramaudsigt over Akropolis.
4 lyse værelser - stille ud mod grønt område - lige midt i Athen. Perfekt sommer som vinter. Fra 5 dage. Se fotos!

Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner, som indbetales på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264 - Husk at angive navn.
  • Opret selv en annonce her, eller mail annoncen til gymnasieskolen@gl.org. Hvis du selv opretter annoncen og ønsker den i flere blade, skal du skrive i en mail til gymnasieskolen@gl.org, hvor mange annoncer du har betalt for.
  • Se deadlines her

Læser til læser, regler og kontaktmail

Ikke-erhvervsmæssige annoncer samt salg af lejligheder, huse og grunde. Max. 40 ord plus overskrift. Teksten indtastes her på siden eller kan evt. sendes pr. e-mail til gymnasieskolen@gl.org.
Betalingen kr. 150,- incl. moms (indsat på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264) skal være på redaktionen senest dagen før deadline. (Se deadline)