Markedsplads

Malerier af anerkendte kunstnere sælges, bl.a. Lise Malinovsky og Wilhelm Freddie.
Desuden sælges en akvarel af Arne Haugen Sørensen.

Dejlig nyistandsat lejlighed beliggende indenfor bymuren i det historiske Lucca. (Bilfrit indenfor bymuren).
Tæt ved rivieraen, bjerge, Firenze og andre seværdiger.
Velegnet til et par, men også til et par med småbørn. 2950,-kr pr.uge.

Luksuslejlighed på 200 m2, i to etager (5. og 6. sal – m. elevator), velegnet til to generationer/familier. Boligen består af 4 store rum, to badeværelser samt 4 terrasser. Pris: € 600 /uge for 6 personer incl. rengøring.og vask af sengelinned

Nyistandsat 3-værelses lejlighed ved Søndre Boulevard udlejes i sommerferien: ugerne 27-32. 3-4 sovepladser. 3500,- pr. uge. Rabat ved flere uger. Henvendelse: Eckersberg@hotmail.com

Nyistandsat lejlighed til leje i Søby Ærø, 200 meter fra færgen, tæt på strand, indkøb og gratis busser til hele øen. Til 2 voksne + 2 mindre børn, eller 3 voksne. Fra 1.700 kr. pr. uge. tlf. 60608011

Nyt træsommerhus med brændeovn, hems, vaske- og opvaskemaskine etc. I juni/juli er der 7 sengepladser: kr.4900/uge eller kr.2900/man.-tors. eller fre.-søn. Gå på opdagelse ved stranden, i tunneldalen ved Dyrehaven, i flot Købstad. Venlig hilsen: kirsten_thomasine@youmail.dk

Med base i dette super-familievenlige træsommerhus, kan sommerferien kun blive god;) Huset ligger tæt på skoven, områdets gode strande og den hyggelig ferieby Ordrup, hvor en charmerende økologisk café har åben hele sommeren. Der er 110m2 til max 5 personer.
Se også husets hjemmeside http://brorhol9.wix.com/sommerland

Sommerhus til 6 pers., fordelt på to huse. Hovedhus: Nyt køkken med vaske- og opvaskemaskine, brændeovn i stuen, 2 væreslse, badeværelse med brus, stor ugenert terrasse med kig til vand og naturgrund. Anneks: 2 værelser, opholdstue, tekøkken og badværelse m brus. 4600,- pr uge, inkl forbrug. Uge 27, 31, 32 ledige.

Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner per blad, som indbetales på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264 - Husk at angive navn.
  • Opret selv en annonce her,  og send en mail til gymnasieskolen@gl.org dk, hvor du fortæller om, hvornår og hvor meget du har indbetalt, og hvilke blade du ønsker annoncen i.
  • Se deadlines her

Om markedspladsen

Ikke-erhvervsmæssige annoncer samt salg af lejligheder, huse og grunde. Max. 40 ord plus overskrift.
Teksten indtastes her på siden.
Betalingen kr. 150,- incl. moms (indsat på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264)  per blad skal være på redaktionen senest dagen før deadline. (Se deadline)