Markedsplads

Centralt beliggende i  spændende kvarter. Vel kommunikeret med både metro og bus. To metrostop til Ramblaen, 15 min. til badestrand. 3 værelser, 4 sovepladser. Fra 2700 ugl. for to.

Skøn toværelses lejlighed i bjerggene syd for Rom. Balkon med udsigt i begge værelser. Dejligt badeværelse med vaskemaskine. Restauranter, økologiske vinbønder, dejlige naboer og masser af naturoplevelser. En halv time til Rom eller havet. Pris € 80.000- ugeleje: 2.900 kr.

40 m2 - Duplex lejlighed på 1. og 2. sal, med sengeplads til fire. To små altaner med udsigt til den nyrestaurerede, Chapelle Sainte-Croix - Beliggende i en roligt og malerisk del af den gamle bydel, på rue Saint-Joseph, tæt på cafeer, restauranter og indkøbs muligheder, med gå afstand til alt - 350 m til strandpromenaden og blomstermarkedet på Cour Saleya og 200 m til sporvogn, lufthavnsbus og den nye bypark bælte, Promenade Paillon, med bl.a. damp- og springvandsanlæg samt specielt indrettede lege områder til børn i forskellige aldersgrupper.

Dejligt, ældre, rustikt hus i hyggelig by med trappegader i kanten af bjergene, fjernt fra turistområderne, men centralt på øen. Der er 6 sovepladser, men bedst egnet til 2 par. En uge koster op til 3500 kr.

2 andele sælges i sommerhus i Rørvig 60 kvm: stue, 2 soveværelser, anneks. Stor naturgrund tæt på skov og strand. 4 samejere har huset på skift. Andelspris: 250.000 kr. + 1000 kr. mdl. Information og fotos på hjemmesiden.Kontakt os for besøg.

Højt beliggende renoveret landhus i to plan fra 1887. 2000 m2 grund. Smukt badeværelse med kar, køkken med opvaskemaskine, 6 sovepladser, stor stue, spisestue og havestue. Værkested med bordtennis/dart. Kr. 5000,- pr uge. Ring på 29900126 for flere oplysninger.

Malerier af anerkendte kunstnere sælges, bl.a. Lise Malinovsky og Wilhelm Freddie.
Desuden sælges en akvarel af Arne Haugen Sørensen.

Dejlig nyistandsat lejlighed beliggende indenfor bymuren i det historiske Lucca. (Bilfrit indenfor bymuren).
Tæt ved rivieraen, bjerge, Firenze og andre seværdiger.
Velegnet til et par, men også til et par med småbørn. 2950,-kr pr.uge.

Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner per blad, som indbetales på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264 - Husk at angive navn.
  • Opret selv en annonce her,  og send en mail til gymnasieskolen@gl.org dk, hvor du fortæller om, hvornår og hvor meget du har indbetalt, og hvilke blade du ønsker annoncen i.
  • Se deadlines her

Om markedspladsen

Ikke-erhvervsmæssige annoncer samt salg af lejligheder, huse og grunde. Max. 40 ord plus overskrift.
Teksten indtastes her på siden.
Betalingen kr. 150,- incl. moms (indsat på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264)  per blad skal være på redaktionen senest dagen før deadline. (Se deadline)