Markedsplads

Fritliggende villa, 147m2. Stue med pejs, spisestue. Køkken med velfungerende brændekomfur og glaskeramisk komfur, køl/frys. Glasveranda, 5 værelser ca. 4x4 m. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Totalrenoveret gæsteanneks 42m2.
Se mere: www.keramix.dk

Huset ligger ugenert ca. 200m fra fredet laguneområde/strand. Der er to solterrasser, stort køkken/alrum, wi-fi, cykler, TV, tre soverum. Se evt. https://www.airbnb.dk/rooms/3716235. Pris for GL-medlemmer 3200kr/uge. Henv. 42427715.

Fuldt moderniseret ”rigtigt sommerhus med sjæl...” (bjælkehus fra 1962) med kæmpe træterrasse og udendørs (og indendørs) bad og køkken – perfekt til familie og sommerliv. Sjællands Odde - og tæt på dejlig strand (2.række /ca. 100 m). Lyst og venligt. 7 sovepladser, brændeovn, elvarme/gulvvarme, fladskærm, DVD. Terrassen er delvist overdækket. Cykler. Køl/frys og opvaskemaskine. Webergrill, bålsted og fodboldmål. 1 uge: 2500,- Sommerferieuge: 4200,- + el/vand Se også www.perthyge.dk

Moderniseret sommerhus på 75 m2, med 6 sovepladser i hus og 2 i ankes udlejes til 4000,-/uge eller 5000,- for 18-28/7. Wifi, op- og alm-vaskemaskine, ovn og mikroovn, cykler fra 10 år og op. 200 m fra fineste sandstrand med børnevenlig dybde. 1,5 km fra Enebærodde

En adrechs er solsiden af bjerget, ja her ligger huset, i en skyggefuld olivenlund, i en have der ligger som store trappetrin ned af bjerget. Her er fred og ro. Fantastisk udsigt helt ud til havet. Gå afstand til byen Bargemon og stor natur. En times kørsel til lufthaven i Nice.
Se mere på https://sites.google.com/site/husivarmen/home eller google "husivarmen"
Er ikke ledig i sommerferien, men stadig i juni, august og sep.

220m2. Plads til 10-12 prs.(ingen husdyr), 5 mindre soverum. Store indendørs fællesarealer. Stor grund m. lege- og bålplads, plæne og skov. Beliggende i det kuperede område Bjergene ved Vejrhøj, - grænsende op til fredede arealer og børnevenlig sandstrand i Nekseløbugten. . Pris pr. uge: 5000,-

Sommerhuset ligger højt med udsigt over Limfjorden. 6 senge i tre værelser. Vaskemaskine, opvaskemaskine, TV, DVD, brændeovn, Weber-grill, terrasse. Tæt på skov, strand, lystbådehavn, golfbane og (www.nordvestsafari.dk). Gratis adgang til det nye og børnevenlige Sydthy Svømmebad. Pris: 2.500-3.000/uge + el.

Sommerhus 69 m2 fordelt på to huse med stor solterrasse i mellem. til 6 personer, tre værelser, stue/køkken med brandeovn, toilet og bad, pris pr uge kr. 2950,- ex. forbr i alle skoleferie, øvrige uger kr. 1950,- ex. forbr - depositum 1000,- Tlf. 2368 8671

Markedsplads

Opret et opslag.

• Gymnasieskolen optager ikke-erhvervsmæssige annoncer, der både vil blive offentliggjort på gymnasieskolen.dk og i magasinet Gymnasieskolen.
  • Annoncen må maksimalt indeholde 40 ord plus overskrift og koster 150 kroner, som indbetales på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264 - Husk at angive navn.
  • Opret selv en annonce her,  og send en mail til gymnasieskolen@gl.org dk, hvor du fortæller om, hvornår og hvor meget du har indbetalt, og hvilke blade du ønsker annoncen i.
  • Se deadlines her

Om markedspladsen

Ikke-erhvervsmæssige annoncer samt salg af lejligheder, huse og grunde. Max. 40 ord plus overskrift.
Teksten indtastes her på siden.
Betalingen kr. 150,- incl. moms (indsat på bladets bankkonto i Danske Bank 4180-3119-416-264) skal være på redaktionen senest dagen før deadline. (Se deadline)