Bladet Gymnasieskolen

Gymnasieskolen - 2 - 2017

Gymnasieskolen har bedt tre lærere om at give deres bud på, hvad der er kvalitet i undervisningen. Forstå din lønseddel og få den rigtige løn. Åbenhed og tillid har givet god undervisning på Lemvig Gymnasium. Rane Willerslev dumper det danske uddannelsessystem.
Onlineversion: Klik her for at læse bladet

Er du typen, som nøjes med at konstatere, at lønnen er gået ind sidst på måneden? Så er det måske en god idé at tjekke, hvad der rent faktisk står på din lønseddel.
Vi gennemgår her de to...

Anne Yde Vestergaard skal både rumme 12-tals elever og elever med rygsækken fuld af faglige nederlag. Skal hun fange alle, skal de kunne se sig selv og den verden, de lever i, siger hun.

Uden variation bliver undervisningen kedelig. Og uden gode, tillidsfulde relationer til eleverne kan man ikke skabe den gode undervisning, siger lærer Thomas Bundgaard Rasmussen.

Et trygt miljø i klassen er afgørende for, at eleverne vil sige noget i timerne, siger Sara Krogh. Det forsøger hun at vænne sine elever til lige fra første dag.

Man kan være nok så god didaktisk, men hvis man ikke brænder for sine fag, så mærker eleverne det hurtigt.

Højere karaktergennemsnit, faldende elevfrafald og høj professionel kapital er synlige beviser på den gode skolekultur på Lemvig Gymnasium. Lærere og rektor fortæller her, hvorfor det er lykkedes...

Elever og studerende tæn­ker ­mindre kreativt, når topkaraktererne uddeles til dem, der laver ­færrest fejl. Det er et kæmpe problem, når det, vi skal leve af, er ­innovation, mener forsker og...

Et nyligt gennemført innovativt tværinstitutionelt samarbejde med fokus på flygtningekrisen i EU har bidraget med et nyt didaktisk fokus på nye læringsfællesskaber og et bud på et konkret...

Seneste kommentarer

Seneste debatindlæg

ARTIKLER
Nyhed
20. marts 2017 af Johan Rasmussen
Nyhed
20. marts 2017 af Malene Romme-Mølby
Nyhed
17. marts 2017 af Johan Rasmussen
Nyhed
16. marts 2017 af Malene Romme-Mølby
Interview
Nyhed
15. marts 2017 af Malene Romme-Mølby
Nyhed
Nyhed
Nyhed
10. marts 2017 af Johan Rasmussen
Interview
9. marts 2017 af Johan Rasmussen
Blogindlæg
8. marts 2017 af Anne Boie Johannesson
Interview
8. marts 2017 af Tina Rasmussen
Nyhed
7. marts 2017 af Johan Rasmussen
Nyhed
6. marts 2017 af Hanne Hellisen
Blogindlæg
6. marts 2017 af Stinne Krogh Poulsen
Interview