samarbejde mellem uddannelser

19. maj 2015 af Birgitte Thorn

Med fare for at gentage mig selv herinde vil jeg gerne dele nogle erfaringer omkring internationale partnerskaber, deres mange udformninger og lige så mange formål. Måske kan jeg også få aflivet et par myter om internationalisering.

Læs mere
10. september 2014 af Henrik Stanek

Lærere på Fjerritslev Gymnasium underviser linjeopdelte klasser fra den lokale folkeskole og finder på den måde ud af, hvad der venter af faglige udfordringer i 1. g.

Læs mere
28. februar 2013 af Malene Romme-Mølby

Mange naturfaglige øvelser kræver særlige faciliteter. Derfor åbner Det Maritime Hus op for, at elever kan nærstudere havet. Gymnasielærer er begejstret for de nye muligheder for undervisning.

Læs mere
25. januar 2013 af Malene Romme-Mølby

De dygtige elever savner nogle gange udfordringer i folkeskolens udskoling. Derfor har Gefion Gymnasium startet masterclass for de kvikkeste folkeskolehoveder. Og så skal lærere på folkeskolerne og gymnasiet til at arbejde meget mere sammen.

Læs mere
29. november 2012 af Malene Romme-Mølby

Der har været så stor interesse for Ny Nordisk Skole-projektet, at nogle institutioner må vente til næste skoleår med at starte projektet op.

Læs mere
12. november 2012 af Malene Romme-Mølby

Gymnasieelever fra Birkerød underviser folkeskoleelever i grammatik.
Men først har de selv været på en intensiv grammatiktræningslejr.

Læs mere
27. oktober 2012 af Malene Romme-Mølby

Selvom det almene gymnasium er en succes, skal det blive bedre til samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner, mener Christine Antorini. Ny Nordisk Skole kan være løsningen.

Læs mere
1. oktober 2012 af Malene Romme-Mølby

Fagligt stærke folkeskoleelever bliver ikke udfordret nok i folkeskolen, mener matematiklærer Nynne Afzelius. Derfor underviser hun nu københavnske 9. klasseelever i matematik C.

Læs mere
26. september 2012 af Malene Romme-Mølby

Der skal være flere projekter på tværs af uddannelserne, siger lektor Noemi Katznelson. Det vil skabe mere læring og øge elevernes motivation.

Læs mere
19. september 2012 af Malene Romme-Mølby

Gymnasie- og folkeskolelærere har skabt en 10. klasse på Odsherred Gymnasium. Det har åbnet gymnasiets døre for unge fra hjem uden gymnasial uddannelse.

Læs mere