Løn

19. april 2017 af Johan Rasmussen

Gymnasielærer Alexander Hein Eriksen blev opmærksom på en fejl på sin lønseddel. Samme eftermiddag var han 25.000 kroner rigere.

Læs mere
20. marts 2017 af Johan Rasmussen

Er du typen, som nøjes med at konstatere, at lønnen er gået ind sidst på måneden? Så er det måske en god idé at tjekke, hvad der rent faktisk står på din lønseddel.
Vi gennemgår her de to mest almindelige typer lønsedler, som gymnasielærere får.

Læs mere
7. februar 2017 af Johan Rasmussen

Ekstra løn bør uddeles til de lærere, der er med til at løfte skolen som helhed. Den gode undervisning er kun et af parametrene, mener to lederforeninger.

Læs mere
17. januar 2017 af Carl Juul Nielsen

Aalborg Handelsgymnasium vil bruge elevevalueringer som udgangspunkt for at give løntillæg. Tiltaget er misforstået, mener GL.

Læs mere
21. november 2016 af Johan Rasmussen

På mange skoler går det stadig meget langsomt med at bruge lokalløn. Tal viser, at den lokale løn i gennemsnit har stået nærmest stille i de sidste fem år – eller ligefrem er gået tilbage.

Læs mere
4. marts 2016 af Johan Rasmussen

Lønnen stiger 0,65 procent mindre i år. Det skyldes, at ordningen, som kæder de offentlige lønstigninger sammen med lønnen på det private arbejdsmarked, i år er suspenderet.

Læs mere
21. januar 2016 af Johan Rasmussen

Gymnasierne skal prioritere at give lærerne lokale løntillæg også i økonomiske krisetider, mener René von Laer, der repræsenterer erhvervsgymnasierne i Danske Erhvervsskoler-Lederne.

Læs mere
18. januar 2016 af Johan Rasmussen

Set over et langt arbejdsliv kan unge gymnasielærere tabe mange tusinde kroner, hvis de kommende nedskæringer rammer lokallønnen.

Læs mere
4. februar 2015 af Johan Rasmussen

På nogle erhvervsgymnasier er lokale løntillæg nærmest ikke eksisterende. Nu vil tillidsrepræsentanter arbejde på, at alles løn kommer frem i lyset.

Læs mere
13. januar 2015 af Johan Rasmussen

”Lederne skal ikke måle og veje ansatte på alle leder og kanter.” Moderniseringstyrelsen mener, at budskaberne i deres ”McKinsey-udkast” er blevet overfortolket.

Læs mere
6. januar 2015 af Johan Rasmussen

Flere resultatmålinger af de ansatte er en del af en ny model for god arbejdsgiveradfærd fra Moderniseringsstyrelsen. GL mener, det er en helt forkert vej at gå.

Læs mere
20. april 2012 af

Fleksjobber advarer mod reform

Læs mere